Welcome to my blog :)

rss

onsdag 23 juni 2010

Onsdag

Dagarna verkligen springer iväg.
Likaså lär väl denna göra..
Så återkommer nog ikväll!

Tjing

tisdag 22 juni 2010

Solen skiner !

Hoppas det håller sej hela dagen.
Snurrig dag idag, men ska försöka o koppla av endå..

Sen verkar det inte va nån bra dag idag, både lilleman o ja känner av, han har nyst en hel del och även jag, näsan rinner och rinner.. Vad är det som kommit nu så här dags ?
Har ju även glömt bort vilken allergi medicin jag får äta nu när jag är gravid med, får la googla runt eller ringa upp dom.. Värsta är ju att den receptfria knappast tar något, men värt ett försök, kanske den gör nu när jag inte provat den på länge!

v 32.. Tror ni ja längtar!! Vill ha tjejjan här NU !!
Känns som en evighet kvar ju..
Stor som ett hus och har nog aldrig kännt mej så klumpig som nu, så läste jag igår att det är nu i denna vecka som man ökar snabbt i vikt, vart ska detta sluta ??
Samtidigt som jag vill ha henne här idag så vill jag ju självklart hinna ordna med allt här hemma först, tapetsering så man kan ordna med gardiner & möbler osv.
Tapeter, vilken beslutsångest!! Men å andra sidan så kan man ju faktiskt tapetsera om sen igen om det inte känns bra! :)
Men få tiden o titta på tapeter, har vart iväg o kikat ett par gånger, men inte hittat rätt än, sen är det ju det med barnvakt, för har ja med mej lilleman så kan vi ju komma hem med vad som helst!
Nätet, nee inte skoj o kika tapeter på nätet, tycker inte alls det ser likadant ut. Aja det löser sej nog nån gång ;)


Om jag trivs, FY FAN så skönt o bo här!!
Stormtrivs, var lite nojjig att det skulle ta sin tid, har så svårt o känna mej hemma på nya platser. MEN här känns det verkligen som hemma, även att jag inte är van o bo på "denna sida".

Jag älskart !
Finaste familjen, och som hör till, gap och bråk, så ska det vara om barnen är trygga med varann, en underbar sambo, pappa & extrapappa!!

Att sitta på altanen och se grabbarna hoppa studsmatta eller gräva maskar och ha roligt, sambon grilla. Det är livet :)
Bara lillan som fattas just nu, men hon är ju inte färdigbakad ännu, så hon får vänta lite granna.

Ne ordna lite fika, snart kommer morfar och lilleman hem, de har vart på promenad.
Och jag har precis tagit ur äpplepajen ur ugnen som lilleman o jag slängde ihop innan de gick iväg. Mums!

måndag 21 juni 2010

Storhandling, damp + intervju!

Helt slut i huvudet.
Morgonen började bra, fick bli en snabbtur in för o "storhandla" lite i förmiddags, bästa mamma följde med!
Lilleman hade ingen bra dag, inte en massa trots, men en hel del dampigt, pilla på allt, vara överallt, prata & prata, ingen ro till att lyssna eller koncentration.
Som tur var så var jag bra, en riktig kanondag för mej att "storhandla" på.. Inte heller lyckades lilleman trigga igång mej så dant.

Hem plocka upp allt, ordna lunch.

Sen kom tjejen o det var dags för intervjuen, kanske inte nämnt tidigare, men skulle komma en tjej och ställa frågor ang hur min ADHD hindrat/hjälpt mej i skolan under mina skolår.
Kan bara säga att jag är helt slut i huvudet nu, var inte så mycket frågor jag trodde, men frågorna gav många tankar & funderingar.
Och som alltid kommer många svar efteråt, man kommer på saker man inte kom på då, så ska se om hon kan mejla frågorna igen så hon får lite vettigare svar.
Känns lite mer intressant o svara med då hon till stor del gör detta för sin sons skull som hon vill ha under utredning!

Får se hur denna dag fortlöper och avslutas, just nu känns det inte lika dampigt som det gjort de senaste, men dessvärre känner jag mej helt slut i skallen & kroppen.
Att en sån liten intervju på ca en timme kan ta kål på mej.

Aktivitetsnivån va ? ;)

Vet ni vad ? Jag saknar medicin, och längtar tills den dagen jag ska börja på insättning igen.
Bara se vilken sort vi ska prova på, och vilket resultat det ger..
Samma som med andra medicinen hoppas jag !! Dock utan de biverkningar. Jaja får se.

Ne nu vankas besök här hemma igen!
Byebye