Welcome to my blog :)

rss

torsdag 10 juni 2010

Besök hos BM!

Idag blev det besök hos BM, allt var bra.. Och vågen visade 10 kilo mer än vad den visade vid inskrivningen, och eftersom jag redan vid inskrivningen gått upp ett par kilo så har jag nog gått upp en hel del..
Hoppas inte det blir alldeles för mycket till innan det är dags.. Men, smällar man får ta när man vräker i sej som en flodhäst !!

Värdena var bra, tröttheten beror inte på dåligt järnvärde utan något som hör till denna tid.
Hjärtljudet var bra och hon låg även idag med huvudet neråt med gott om plats!

Tog upp att jag haft sammandragningar och en del förvärkar, och härromdagen då de kom tre st på kort tid(hann bara med ett djupt andetag innan nästa kom). Vilket är vanligt och väldigt vanligt hos omföderskor.
Men de skulle helst inte komma så intensivt, så vi skulle boka tid hos läkaren om det inte gett med sej.

Sedan tog jag upp detta med att jag är nojjig om jag inte skulle hinna in till förlossningen då de säger att andra barnet oftast brukar komma fortare, och eftersom lilleman kom väldigt väldigt fort så är jag nojjig att inte hinna in denna gång. Sen fick jag ju en blödning 1-2 månader innan det var dags tror jag, och fick inte gå till skolan, springa i trappor osv.
Så bm tyckte att vi skulle boka in ett gyn-besök hos läkaren redan nästa vecka för o se att det ser ut som det ska..Så känns skönt, få veta att det förhoppningsvis ser ut som det ska, och att vi slipper diskutera planerad förlossning som hon nämnde idag, det är verkligen INGET jag vill, så hoppas verkligen jag slipper !

Sis & mosters gullunge har precis knallat iväg och grabbarna ser bompa.
Dags för mej att ta fram damsugaren nu tror jag :)

1 kommentar: